doTERRA – eteriske oljer

Jeg har i mange år vært interessert i aromaterapi og brukt oljer på både meg selv og resten av familien. Motivasjonen har vært å støtte kroppen på mest mulig naturlig vis. I dag vet man mye om hvordan vi mennesker forurenses daglig via tilsetningsstoffer, unødvendig parfyme, giftstoffer og sprøytemidler, så jeg har derfor hatt et ønske om å kunne benytte meg av naturens egne produkter som er 100% rene.

I to år nå har jeg nå vært medlem i doTERRA og kjøpt eteriske oljer og naturlige produkter derfra, og jeg kan med hånden på ❤️ si at dette er de BESTE oljene jeg noensinne har prøvd!

I «yogaverden» er det ikke uvanlig å bruke oljer under yogaklasser eller meditasjoner, og det var under en yoga workshop at jeg traff på doTERRA sine oljer for første gang. For meg er eteriske oljer og yoga en perfekt match og begge to er essensielle ingredienser for meg i min søken etter en mer naturlig livsstil!

Og er du elev på mine yogaklasser så har du garantert blitt «utsatt» for oljene mine! Jeg elsker å bruke de som enda en vei til for eksempel ro i sinnet eller mer energi.

 

Hvordan handle oljer og produkter fra doTERRA på to ulike måter:

1 – du handler til full pris:
Du kan selv klikke deg inn på doTERRA sin webshop og bestille deg alle de oljer og andre naturlige produktene du finner der. Du handler da varer for full pris + frakt. Her er min doTERRA shop hvor du bare klikker deg rett inn for å bestille varer selv: https://www.mydoterra.com/kjerstivingerhagen/#/

 

2 – du melder deg inn i doTERRA og handler til innkjøpspris: 

Du kan velge å bli MEDLEM i doTERRA, som meg, og da får du kjøpe oljer og produkter med 25 % rabatt, samt muligheter for andre gode tilbud og gratis produkter. Det er ingen kjøpeplikt og heller ingen bindingstid, her kjøper du oljer når og hvis du måtte ønske.For å bli medlem må gjøre et startkjøp på 100 PV (poeng) noe som de aller fleste gjør ved å bestille et av doTERRA´s introduksjonskit. Alternativene er som beskrevet under. Klikk HER for å lese mer.

 • Familiepakken
 • Basic kit
 • Emotions kit (følelsespakken)
 • Daily Habits.

Jeg vil absolutt anbefale Familiepakken da den gir deg aller størst rabatt, samt at du får en godt utvalg av oljer med utrolig mange bruksområder!

Du oppretter en kundekonto når du kjøper din familiepakke eller et annet start kit og blir enten en Wholesale customer (kunde) eller Wellness advocate (selger) hos doTERRA.

Du melder deg inn i doTERRA gjennom et årlig medlemskap, det koster 20 euro å melde seg inn. Hver gang du fornyer medlemskapet ditt får du en flaske Peppermint fra doTERRA. Medlemskapet er inkludert i prisen når du kjøper deg en familiepakke eller et basic kit.

Jeg forklarer under hvordan du kan BESTILLE DEG DINE OLJER og bli MEDLEM i doTERRA.

 

FAMILIEPAKKEN:

Basic pakken:

DAILY HABITS:

 

Daily habits kit vil hjelpe deg å lage de gode rutinene du trenger i hverdagen.


Pb assist – pro og prebiotika i en kapsel. Ta en for dagen, eller hvis du har spesielt behov øk til to for dagen. Styrker tarm og fordøyelse.

 • DDR prime – cellefornyelse og energi. Ta en kapsel om morgen, hvis du har spesielt behov øk til en til tidlig på formiddag.
 • Deep blue rub – fuktighetskrem/massasje med en lindrende effekt. Bruk på den vonde ryggen, anspente nakken eller de trøtte føttene.
 • On Guard tannkrem – tannkrem med styrkende og blekende effekt.

 • Lavendel eterisk olje (5ml) – fremmer ro og avslapping. Bruk på kvelden før leggetid, eller generelt. Er også super på hud.

 • Frankincense eterisk olje (5ml) – kongen av oljene, fremmer cellefornyelse. Ta en dråpe I din dagkrem. Bruk for å roe ned og jorde f.eks før yoga. Ha en dråpe under tungen hver dag.

 • Onguard eterisk oljeblanding (5ml) – for å styrke kroppen generelt. Gjør deg mer motstandsdyktig mot farer som lurer spesielt nå på høsten. Kan også brukes som naturlig antiback f.eks når man hilser på mange mennesker.
 • ZenGest eterisk oljeblanding (5ml) – for å hjelpe mage og fordøyelse. Styrker kroppen, og kan også hjelpe hvis du har spist for mye.

 • Sitron olje (5ml) – renser og oppløfter. Ha en dråpe i drikkevannet ditt hver dag. Gir en god smak og renser kroppen. Kan også brukes i diy vaskemidler.

 • Balance oljeblanding (5ml) – en av mine favoritt oljer! Roer, balanserer og sentrerer. Jeg bruker den hver dag.

Aromapakken / Essential Aromatics diffused kit

 • 6 spesiallagde følelsesblandinger i 5ml: Cheer, Passion, Forgive, Peace, Console, Motivate
 • Lumo Diffuser laget for rom på ca 50 m2.
 • 2, 4 eller 10 timer operasjon (den siste med intervaller på 5 min)
 • Bunnen er laget i lønnetre
 • Kan velge mellom lys i 7 forskjellige farger
 • Novemberpris ca 2175 kr

 

Om dette virker interessant så kan du kontakte meg ELLER du klikker du her og registerer deg som medlem! Oppskrift på hvordan du registerer deg følger under. Som medlem har du ingen kjøpeplikt.

For å bli medlem:

1: Klikke deg inn HER

2: Trykk «Join & Save»

3: Trykk «Join do TERRA». Velg språk (enten engelsk eller svensk), velg verdensdel Europe, og så land Norway.

4: Velg «Whole-sale Customer» for å opprette din kundekonto (da blir du kunde).  Eller du velger «Wellness Advocate» om du bli en forhandler/selger av doTERRA-produkter. Du vil da ha muligheten til å dele oljer med andre og hjelpe dem med å registrere seg som kunde, og doTERRA belønner deg for det. Begge valgene gir deg samme rabattfordeler og ingen forpliktelser. Jeg tar gjerne en prat med deg om dette om du er i tvil om hva du skal velge!

5: Fyll ut din info, alt med rød stjerne. Husk at fødselsdato er med måned først, så dag, så årstall. Time zone skal være Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT+1.

6: Enroller ID skal være 4760217 – VIKTIG, da kommer du inn under meg, Kjersti Vingerhagen, og blir en del av YogaRO sitt oljeteam.

7: Velg din STARTPAKKE (Enrollment Kit), enten EU Norway Family Essentials Kit (dette er Familiepakken som er den med størst rabatt og flest oljer) eller EU Norway Basic Essentials Kit for å komme i gang.

Her kan du også legge til andre produkter du måtte ønske i handlekurven. Kanskje ønsker du også bestille den en Wooden box til å ha oljene i eller noen andre produkter? 

8: View Totals for å se totalpris i Euro. Dette inkluderer moms, frakt og fortolling. Ingen ekstra overraskelser eller kostnader kommer i tillegg.

9: Kryss av for å bruke samme adresse igjen, så fylles den automatisk inn og velg Credit Card som betalingsmåte. Trykk Process order now & Continue.

10: Legg inn kortinformasjon og trykk Process Now.

11: Du kommer så til å motta en ordrebekreftelse på eposten din.

Du har nå bestilt din første oljepakke og det vil nå ta ca. en uke til du mottar oljene dine.

 

Send meg gjerne en mail (kjersti@yogaro.no), send meg PM på Facebook eller ring meg på 99602712 hvis du trenger bistand til å melde deg inn.

Jeg vil hjelpe deg så godt jeg kan videre med oljene dine, enten via telefon eller at vi treffes (om du også bor i Harstad). Jeg har flere inspirasjonsgrupper (eller fellesskap) som jeg legger deg til i.

Du finner meg også her:

http://www.facebook.com/yogaroharstad
Instagram: @yogaroharstad

 

VIKTIG: – husk at oljene er potente og dersom du har fysiske/psykiske lidelser som krever legeoppfølging, rådfør deg alltid med din lege. Dette gjelder også om du er gravid eller bruker medikamenter. Mine råd vil alltid være til deg som har en frisk og sunn fysisk og mental helse, og rådene som blir gitt er basert på erfaringer og skal ikke følges blindt som et supplement til behandling. Er du i tvil så rådfør deg ALLTID med lege! All bruk av oljer gjøres på eget ansvar. Derfor søk opp informasjon og råd, ta avgjørelser basert på egen oppfatning av hva som er riktig for deg. Er du i tvil, rådfør deg med lege.

 

NETTSIDER jeg anbefaler:

https://www.doterra.com/US/en

https://sourcetoyou.com/en

https://www.facebook.com/doterra/

http://doterraeveryday.eu/pip-norsk/

 

FACEBOOK-grupper:

https://www.facebook.com/groups/naturligfrisk/

og min YogaRO doterragruppe: https://www.facebook.com/groups/1976362655792153/

 

– Kjersti –