SUP-yoga

Her vil SUP-turer i Harstad med SUP-yogaøkter bli annonsert fortløpende!

Priser og annen praktisk informasjon:

Det blir først gjennomgang av basic SUP teknikk slik at alle kommer seg opp og stå og kan ta padletak. Vi beveger oss så «utaskjærs» for å se oss litt omkring og bli kjent med SUP-brettet. Målet er at alle skal mestre å stå på SUP-brettet og kjenne seg trygg på brettet.

Vi ankrer så opp SUP-brettene og kobles oss til et tausystem slik at alle brettene ligger ikke flyter av gårde. Så starter en yogaøkt på ca 45 min på SUPbrettene. Disse SUP-brettene er brede og stabile, perfekte for yoga! Her kan du se hvordan SUP-yogabrettene fra Starboard ser ut. Alt utstyr fåes kjøpt hos lokal forhandler i Harstad; SUPiNord.

Nivået på SUP-yogaen:

Enkle øvelser som vil passe de fleste, og vil kunne variere etter vær og bølger. 😊 Yoga på SUP-brett vil uansett utfordre da vannet aldri er helt i ro og du er mer enn noen gang avhengig av å være tilstede i øyeblikket slik at du kan holde balansen.

Værforbehold:

Været kan forandre seg raskt så det legges inn forbehold om avlysning på kort varsel hvis vær og forhold tilsier at det ikke er trygt å gjennomføre arrangementet.

Pris for SUP-yoga 1,5 time.

Pris for 1,5 time: kr 550,-. Inkludert i pris er instruktør, SUP-yogabrett, åre, leash og redningsvest + ledet yogaklasse på SUP-brett.

Pris om du stiller med eget yogabrett: kr 350,-. Inkludert i pris er instruktør + ledet yogaklasse på SUP-brett.

Priser og varighet kan variere avhenging av innhold i arrangementet.

 

Ta med / ha på:

  • Egen våtdrakt/tørrdrakt. Hvis du ikke har selv så har du på deg tights og tynn jakke. Planen er at du IKKE skal være i vannet..!
  • Caps og solbriller kan også være lurt, men ta ikke dine dyreste solbriller (skulle de havne i vannet).
  • På føttene kan du enten være barbeint, ha badesko eller ha på neopren sko/sokker (om du har). Lette joggesko kan også være ok.
  • Håndduk og tørt skifte (om du skulle bli litt fuktig…).
  • Egen drikke.

Krav til deltaker:

  • Du er svømmedyktig.
  • Du er over 18 år.
  • Du har godtatt YogaRO sine vilkår for deltakelse og er med på eget ansvar. Egen avkryssingsboks ved påmelding.

Andre arrangement på SUP-brett kan arrangeres. Ta kontakt via email.

Slik ser dagens SUP-yoga arrangement ut, 31.august 2018.

Klokkeslett: 17.00 -18.30. Møt opp noe før da vi beveger oss ut på vannet kl. 17.00. Vi er tilstede og klare fra kl. 16.30, så er du trygg på brettet så kan du gjerne få komme uti litt før.

Sted: Kanebogenfjæra.
Oppmøte på p- plassen ved stranden før campingplassen. Vær OBS på at det ikke er mange p-plasser og at vi parkerer slik at alle får plass.

Påmelding:

VILKÅR for deltakelse på SUP.

Ved spørsmål kan du nå meg på mobil 99602712 eller sende en e-post til:kjersti@yogaro.no

Reklamer