SUP yoga

Her vil SUP yogaøkter bli annonsert fortløpende. YogaRO har også en egen gruppe på Facebook for deg som er interessert i SUP og SUP yoga. Klikk deg inn i gruppen SUP Yoga Harstad i lenken under og bli oppdatert når det legges ut arrangement!

Priser og annen praktisk informasjon:

Det blir først gjennomgang av basic SUP teknikk slik at alle kommer seg opp og stå og kan ta padletak. Vi beveger oss så «utaskjærs» for å se oss litt omkring og bli kjent med SUP-brettet. Målet er at alle skal mestre å stå på SUP-brettet og kjenne seg trygg på brettet. Vi ankrer så opp SUP-brettene og kobler oss til et tausystem slik at alle brettene er festet i hverandre og ikke flyter av gårde. Så starter en yogaøkt på ca 45 min på SUP brettene.

 

Nivået på SUP-yogaen:

Enkle øvelser som vil passe de fleste, og vil kunne variere etter vær og bølger. 😊 Yoga på SUP-brett vil uansett utfordre da vannet aldri er helt i ro og du er mer enn noen gang avhengig av å være tilstede i øyeblikket slik at du kan holde balansen.

Værforbehold:

Været kan forandre seg raskt så det legges inn forbehold om avlysning på kort varsel hvis vær og forhold tilsier at det ikke er trygt å gjennomføre arrangementet.

Pris for SUP-yoga 1,5 time.

Pris for 1,5 time: kr 550,-. Inkludert i pris er instruktør, SUP brett, åre, leash og redningsvest + ledet yogaklasse på SUP-brett.

Pris om du stiller med eget yogabrett: kr 350,-. Inkludert i pris er instruktør + ledet yogaklasse på SUP-brett.

Priser og varighet kan variere avhenging av innhold i arrangementet.

Ta med / ha på:

  • Egen våtdrakt/tørrdrakt. Hvis du ikke har selv så har du på deg tights og tynn jakke. Planen er at du IKKE skal være i vannet.
  • Caps og solbriller kan også være lurt, men ta ikke dine dyreste solbriller (skulle de havne i vannet).
  • På føttene kan du enten være barbeint, ha badesko eller ha på neopren sko/sokker (om du har). Lette joggesko kan også være ok.
  • Håndduk og tørt skifte om du skulle bli litt fuktig.
  • Egen drikke.

Mobilbruk på vann:

Om du ønsker å ha med deg din mobil på vannet så er også dette på EGET ANSVAR (ref. vilkår for deltakelse på SUP yoga). Skulle du velge å ha mobilen med så finnes det plastmapper som kan kjøpes og henges rundt halsen som skal tåle vann. Slike fås kjøpt på for eksempel OBS sport.

 

Krav til deltaker:

  • Du er svømmedyktig.
  • Du er over 18 år.
  • Du har godtatt YogaRO sine vilkår for deltakelse og er med på eget ansvar. Egen avkryssingsboks ved påmelding.

Om SUP-brettene som YogaRO bruker:

SUP-brettene jeg har er opplåsbare, brede og stabile, perfekte for yoga og fra er fra to svært anerkjente SUP brett produsenter, RED Paddle co og Starboard.

Her er en video som viser yogabrettet fra RED som jeg bruker.

Her kan du se hvordan SUP-yogabrettene fra Starboard ser ut.

Alt utstyr er kjøpt hos lokal forhandler i Harstad, SUPiNord. Ta kontakt med Erlend der om du er interessert i eget SUP brett så får du god og kvalifisert hjelp. Anbefales!

 

Andre arrangement på SUP-brett kan arrangeres. Ta kontakt via email.

Neste SUP yoga arrangement:

Her vil SUP-turer i Harstad med SUP-yogaøkter bli annonsert fortløpende!

SUP yoga på Skuvlp – Havnas dag 11.mai, ser her:

 

Påmelding: Fyll ut punktene under om deg selv og om det er plasser ledig + at du oppfyller kravene for deltakelse + at du godtar YogaRO sine vilkår for deltakelse så får du en bekreftelse av plass på din oppgitte epostadresse.

 

Påmelding:

VILKÅR for deltakelse på SUP.

Ved spørsmål kan du nå meg på mobil 99602712 eller sende en e-post til:kjersti@yogaro.no

Reklamer