SUP yoga på Skvulp – Havnas dag

Slik ser SUP-yoga arrangement ut på SKVULP – Havnas dag i Harstad 11.mai 2019.

Klokkeslett:

  1. runde kl. 11.30 -12.15. Møt opp noe før da vi beveger oss ut på vannet kl. 11.30. Vi er tilstede og klare fra kl. 11.00.
  2. runde kl. 12.45 – 13.30.

Sted: Harstad Havn, havnebassenget.

Påmelding: Fyll ut punktene under om deg selv og om det er plasser ledig + at du oppfyller kravene for deltakelse + at du godtar YogaRO sine vilkår for deltakelse så får du en bekreftelse av plass på din oppgitte epostadresse. Da får du også vite hvilken gruppe du fikk plass på.

Oppmøtested kommer.

Det blir først gjennomgang av basic SUP teknikk slik at alle kommer seg opp og stå og kan ta padletak. Vi beveger oss så «utaskjærs» for å se oss litt omkring og bli kjent med SUP-brettet. Målet er at alle skal mestre å stå på SUP-brettet og kjenne seg trygg på brettet.

Vi ankrer så opp SUP-brettene og kobles oss til et tausystem slik at alle brettene ligger ikke flyter av gårde. Så starter en liten yogaøkt på på SUP brettene. Disse SUP-brettene er brede og stabile, perfekte for yoga! Her kan du se hvordan SUP-yogabrettene fra Starboard ser ut. Alt utstyr fåes kjøpt hos lokal forhandler i Harstad; SUPiNord.

Nivået på SUP-yogaen:

Enkle øvelser som vil passe de fleste, og vil kunne variere etter vær og bølger. 😊 Yoga på SUP-brett vil uansett utfordre da vannet aldri er helt i ro og du er mer enn noen gang avhengig av å være tilstede i øyeblikket slik at du kan holde balansen.

Værforbehold:

Været kan forandre seg raskt så det legges inn forbehold om avlysning på kort varsel hvis vær og forhold tilsier at det ikke er trygt å gjennomføre arrangementet.

Pris for SUP-yoga

GRATIS på 11.mai 2019 – Skvulp – Havnas dag.

Ta med / ha på:

  • Egen våtdrakt/tørrdrakt om du har. Det vil også være våtdrakter tilgjengelig for å låne.
  • Caps og solbriller kan også være lurt, men ta ikke dine dyreste solbriller (skulle de havne i vannet).
  • På føttene kan du enten være barbeint, ha badesko eller ha på neopren sko/sokker (om du har). Lette joggesko kan også være ok.
  • Håndduk og tørt skifte (om du skulle bli litt fuktig…).
  • Egen drikke.

Krav til deltaker:

  • Du er svømmedyktig.
  • Du er over 18 år.
  • Du har godtatt YogaRO sine vilkår for deltakelse og er med på eget ansvar. Egen avkryssingsboks ved påmelding.

 

Påmelding:

VILKÅR for deltakelse på SUP.

Ved spørsmål kan du nå meg på mobil 99602712 eller sende en e-post til:kjersti@yogaro.no

Reklamer