Øyepute for savasana

Øyepute i silke

En myk øyepute i silke fra produsenten Yogiraj, som er fylt med en blanding av økologiske linfrø og lavendel. Øyeputen gir deg et avslappende øyeblikk på dagen eller virker søvnfremmende når du legger deg om kvelden. Øyeputen kan også virke lindrende for hodepine, letter spenninger i hoderegionen og bihulene. Med bakgrunn i akupressurens prinsipper for klarhet og ro, vil denne gi et lett og avslappende trykk på trette øyne og blokkere ut alt lys for et herlig avbrekk.

Øyepute er vanlig å bruke i Yoga for avslapning på slutten av timen. Denne puten inneholder lavendel som virker beroligende og balanserende på kropp og sinn.

Bruk:Klem forsiktig øyeputen mellom hendene for å frigjøre aromaen fra lavendel. Legg deg så ned ned eller len deg bakover og legg øyeputen over øynene. Press lett slik at det ikke slippes inn noe lys. Nyt stunden…

Trekket er av silke og tas av og vaskes separat ved behov på silkeprogram.

Øyeputen benyttes for å beskytte øynene fra lys og for å få en lett, avslappende vekt over øynene. Den kommer derfor å være til god hjelp når du skal roe ned etter din yogapraksis og du ligger i shavasana, etter trening eller til bruk når du skal sove på kvelden.

Størrelse: 23 x 11 cm.

Pris: kr. 200,-.

Farge: Rasberry red